THE AUTHOR

My photo

Assalamualaikum and hello, o awesome readers!

I guess I'm pretty cool person. I likes be positive, helping others, writing and exploring.  Also a fan of happy ending. Even life is too serious as it is. This blog i called as my second heart. Everything with Allah blessing, i'll share those awesome moments in my life. Overall i think is a lot about my family. 'Cause i love them....LOL.

Thanks for all your support! It means a lot. Anyway, welcome to my life.

Thursday, October 13, 2011

Hana Tajima: Tutorial Hijab cara Hana Tajima

Assalamualaikum.


Yup, inilah dia- Hana Tajima.
Si cantik manis yang gojes amat amat. Cantik ciptaan Tuhan!
Semua anak muda/ mak cik-mak cik sekarang suka sangat pada dia (hijab/ jilbab style, umpphh!). Simple, ada gaya. Stylo!
Aku pun suka gak. She is a very independent women with a gojes mind.
Pandai carik ruang dan peluang, and now dia dah terkenal kat Malaysia and got dia punya own brand lagi---Maysaa.
Wallah, congrats.



Uit, cantik di wajah--pandai bergaya.
Makin debomb la kan.
So, ramai gak yang still trying nak carik tutorial macam mana hana tajima punya hijab style.
So, dengan bantuan pak cik Google--check it out kat bawah ni:




Selamat mencuba!