THE AUTHOR

My photo

Assalamualaikum and hello, o awesome readers!

I guess I'm pretty cool person because everything is strange. Life. People. And yeah, I don't know what planet I'm on. 

Anyway, thanks for all your support.

Thursday, October 09, 2008

Wings Of The Dove: Don't judge me.

Assalamualaikum,

Hasil carian imej untuk weheartit

Yeah.
I like the picture above.
Kita mesti create diri kita sendiri.
Susah memang susah.
Macam saintis nak cipta sesuatu benda.
Diorang ada banyak uji kaji.
Salah silap.

And untuk hidup ini,
\Kalau nak apply, agak mencabar.
Takkan nak selalu buat salah.
Nanti orang kata, bodoh amat, plak.

Tapi yang penting, susah itulah dimana kita akan belajar.
Untuk mencari diri sendirik.
Mencari apa tujuan hidup kita.

Nak cakap lebih-lebih pon.
Aku pon baru nak hidup.
Hidup atas kaki sendirik.
I like how my parents treat diorang punya anak-anak.
Untuk jadik independent.
So slowly lah ni.
Menapak.
And nak jaga the trust they give us lagi.

Huh, chayookk!